12 de maig 2009

Malnom


Recentment s'ha inaugurat una nova edició de Racons Públics. L'objectiu del concurs és desarraconar deu punts de la ciutat de Barcelona amb sol·lucions arquitectòniques o artístiques i que posteriorment, les que siguin factibles, es
duguin a terme. Cada mes, durant els deu propers, sortirà un d'aquests deu racons a concurs. El primer, en l'atzucac que formen els carrers del Malnom i Picalquers a Ciutat Vella, ja té finalistes, i mmaa vàrem rebre una menció especial.


La problemàtica d'aquest primer concurs radicava en la secundarietat notòria d'una sèrie de carrers que conformen una gran mançana limitada pels carrers Hospital, Riera Baixa, Carme i Roig, i que es manifesta en la seva foscor, insalubitat i manca de seguretat.

Que sortíssim nominats em va fer una especial il·lusió, ja que érem sabedors de que la proposta estava un tant al marge de l'esperit del concurs, però en canvi el jurat va saber reconèixer la valentia i el grau d'adequació al lloc d'aquesta. Seguidament us deixo la proposta presentada:

2 comentaris:

  1. Gràcies per considerar aquest projecte "mmaa" donada la meva petita aportació!
    i enhorabona!!

    ResponElimina
  2. Enhorabona per la menció! Seguiu així i algún dia tindreu el vostre atzucac!

    Un admirador.

    ResponElimina